About Me

Nama saya Jennifer dan menetap di Miri, Sarawak. Walaupun di Sarawak ini belum ada cawangan shaklee, tetapi saya merupakan seorang pengedar sah Shaklee.

Saya menggunkan dan mengamalkan produk Shaklee sejak tahun 2014 dan saya sangat kagum dengan kesannya kepada kesihatan saya dan itu yang membuatkan saya suka berkongsi tentang kebaikan memilih produk Shaklee yang dijamin keselamatannya dan keberkesanannya.

Dengan pengalaman serta ilmu yang saya dapati dari kelas-kelas nutrisi seperti Health & Wellness anjuran Shaklee serta perkongsian dengan mentor-mentor dalam Shaklee, saya yakin bimbingan secara berterusan, tips pengambilan suplemen akan saya kongsikan dengan anda supaya at end-of-the-day, ia memberi impact yang lebih effektif dengan keperluan anda. Kalau tak pasti suplement apa yang perlu anda ambil, Jane boleh consult juga.

Selain dari khidmat konsultasi mengenai produk Shaklee, saya juga menyedia penghantaran (COD) di sekitar bandar Miri. Kalau anda di luar bandar Miri, perghantaran menggunakan khidmat bus di Sarawak dan pos laju ke seluruh Malaysia juga boleh diuruskan.

Since di Brunei pun belum ada cawangan Shaklee, malahan agen di brunei pun belum ada sebab Shaklee belum beroperasi di Brunei tapi itu bukan penghalang bagi pengemar Shaklee di Brunei kerana anda hubungi saya untuk mendapatkan produk Shaklee. Mudah saja, hubungi Jane saja ye.

Kalau ingat Shaklee, ingat saya. Beli dari saya dan saya akan berikan konsultasi yang terbaik secara PERCUMA.

Jangan tunggu lagi, warga Miri dan Brunei, boleh dapatkan suplemen serta produk Shaklee daripada Jane dan sama-samalah kita berusaha ke arah kesihatan yang lebih baik dengan Shaklee.

Sekian saja dari Jane, moga informasi ini bermanfaat kepada anda yang mencari Pengedar Shaklee Miri.

Love,
Simply Remedies
Your trusted Shaklee Distributor
Shaklee Distributor ID : 1140236
WhatsApp : 0194590217
Email : info@simplyremedies.com

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://simplyremedies.com/steadfast/about-me">
Instagram