Promosi Ogos 2019

Ah lambat update kali ini on promosi bulan ogos. Tapi tak apa masih ada baki beberapa hari lagi untuk grab promosi ini. Yang paling best ia promosi yang di tunggu-tunggu oleh ramai peminat. Jom kita tengok apa dia!

Yang beli 6 PERCUMA 1 tu memang favorite ramai sebab untung banyak juga.

Nak berkenalan lebih dengan Vivix ini, boleh lihat kat sini

Nak tahu pengalaman atau testimoni pengguna Vivix, boleh lihat kat sini.

Kena cepat-cepat grab sebelum kehabisan stok dan before 31 ogos ni sebab next month promosi ini dah tak valid

Bagaimana Nak Dapatkan PROMOSI OGOS 2019 Shaklee?

Hubungi kami dengan klik http://simplyremedies.wasap.my  untuk Jane bantu mendapatkan produk Shaklee pada harga lebih jimat apabila anda mendaftar sebagai ahli Shaklee.

Ataupun

Pembelian terus secara online dari E-Sell Shaklee. Pembayaran boleh dilakukan dengan menggunakan kad debit atau kad credit, klik pada icon produk di bawah.  Produk akan dihantar ke alamat yang anda nyatakan dengan perkhidmatan kurier.

Konsultasi dan cara penggunaan adalah esklusif  bagi pelanggan SimplyRemedies.com sahaja.

Simply Remedies
Pengedar Shaklee Miri
Shaklee Miri ID : 1140236
WhatsApp : 0194590217
Email : info@simplyremedies.com

* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://simplyremedies.com/steadfast/promosi-ogos-2019">
Instagram