Promosi Shaklee September 2019

Kita dah masuk bulan September dah sekarang ni. Jom kita tengok apa promosi Shaklee untuk anda sepanjang bulan September ini!

1. YOUTH Perfect Pair

Nampaknya ada produk baru YOUTH bulan ini untuk ditambah ke kolesi penjagaan muka. YOUTH Perfect Pair adalah pasangan di antara YOUTH Age Defense Moisturiser (SPF 50) dan YOUTH Moisture Lock Day Cream. Kedua-dua moisturiser ini sekarang sedang dalam promosi iaitu pembelian dua item ini pada satu-satu masa akan di beri diskaun sebanyak 15% dari harga sebenar.

Shaklee – Moisture Lock Day Cream  ialah produk terbaru dalam rangakain penjagaan muka YOUTH, ia mula dijual pada 1 September, khas untuk jenis kulit yang dehydrated (kering).

2. Nutriferon Granules 

Yang ni best, sebab keadaan cuaca kita dah tak menentu, kejap sangat panas dengan jerebunya, tetiba hujan pula untuk beberapa hari. Nutriferon ini membantu imuniti badan serta pertahanan sistem imun.

  • Pembelian 2 kotak Nutriferon akan mendapat diskaun sebanyak 5%!
  • Manakala sekiranya kita membeli 4 set bagi pembelian 2 kotak iaitu bersamaan 8 kotak Nutriferon, akan mendapat sekotak lagi secara PERCUMA. Dan automatik menjadi ahli Shaklee dengan PERCUMA! tu memang favorite ramai sebab untung banyak juga.

Baca penerangan lanjut bagaimana Nutriferon Melindungi Sistem Pertahanan Badan Anda Secara Semulajadi

3. YOUTH PURIFYING CLAY MASK & HYDRATING GEL MASK

Ini adalah produk Youth terbaru dari Shaklee, baru dilaunch bulan Jun 2019. 

Setiap pembelian Youth Mask (2 item, Purifying Clay Mask dan Hydrating Gel Mask), anda akan dapat 

  • FREE Youth Facial Brush
  • FREE Youth Organza Bag
  • FREE Youth Mask Usage Guide.

Detail penggunaan Youth Mask ada Jane sharekan dalam post sebelum ini, atau boleh klik disini.

Promosi ini dilanjutkan dan sah sehingga 30 September 2019 sahaja.  Jadi, dapatkan segera.

4. Jom Shaklee

Ini adalah peluang terbaik bagi menjadi ahli Shaklee tanpa sebarang bayaran! Pilih salah satu di antara pek Jom Shaklee dan terus nikmati diskaun tambahan 10%, keahlian PERCUMA, penghantaran PERCUMA dan CASHBACK. Set pilihan ialah

VIVIX Welcome Set (Item code: 00P406)
YOUTHTM Welcome Set (Item code: 00P407)
DAILY ESSENTIAL Welcome Set (Item code: 00P408)

Kena cepat-cepat grab sebelum kehabisan stok dan before 30 September 2019 ni sebab next month promosi ini dah tak valid

Bagaimana Nak Dapatkan PROMOSI September 2019 Shaklee?

Hubungi kami dengan klik http://simplyremedies.wasap.my  untuk Jane bantu mendapatkan produk Shaklee pada harga lebih jimat apabila anda mendaftar sebagai ahli Shaklee.

Ataupun

Pembelian terus secara online dari E-Sell Shaklee. Pembayaran boleh dilakukan dengan menggunakan kad debit atau kad credit, klik pada icon produk di bawah.  Produk akan dihantar ke alamat yang anda nyatakan dengan perkhidmatan kurier.

Konsultasi dan cara penggunaan adalah esklusif  bagi pelanggan SimplyRemedies.com sahaja.

Simply Remedies
Pengedar Shaklee Miri
Shaklee Miri ID : 1140236
WhatsApp : 0194590217
Email : info@simplyremedies.com

* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://simplyremedies.com/steadfast/promosi-shaklee-september-2019">
Instagram